woensdag 10 februari 2016

dinsdag 16 februariTabletcafé.

Al weer ruim anderhalf jaar treffen mensen elkaar in het Tabletcafé te Ommen. Het is geopend in de Bibliotheek op elke derde donderdag van de maand. En dat is in februari 2016 dus op donderdag de achttiende. 

fanatieke tabletgebruikers?

Zijn dit allemaal fanatieke tabletgebruikers? De één meer, de ander minder. De één komt vooral voor z’n tablet, omdat hij/zij ergens mee zit, de ander wil graag een kop koffie drinken samen met lotgenoten. Maar de meesten zijn er wel van overtuigd dat bij het ouder worden, het tablet een heel gemakkelijke afstandsbediening kan worden. Even contact maken met de kinderen, met de buren, met de gemeente, of wat dan ook. Als we om ons heen kijken in het tabletcafé zien we steeds nieuwe gezichten, maar ook nog mensen vanaf het begin, die toch al heel wat verder gekomen zijn. Sommigen weten nu meer van hun kinderen dan toen ze nog thuis waren….

lijst van alle apps

Dinsdag 16 februari publiceren we een lijst van alle apps die wel eens aan de beurt zijn gekomen. Die staan dan op tabletcafeommen.blogspot.com . Wilt u alsnog iets vanaf die lijst installeren, of hebt u er vragen over, dat kan op deze morgen. En misschien is er ook nog weer een verrassing. U bent allemaal weer van harte uitgenodigd!

problemen?

Hebt u problemen met het lenen van e-books uit de bibliotheek? Dan kunt u elke donderdag tussen 16 en 17 uur terecht bij Henriët (in de bibliotheek). Zij probeert u dan op weg te helpen.
Kunt u al goed met Android of Apple overweg op een Tablet? Kom dan langs als vrijwilliger, we kunnen altijd hulp gebruiken!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten