dinsdag 19 januari 2016

Tabletcafé januari 2016


Het Tabletcafé in de Bibliotheek van Ommen is geopend op elke derde donderdag van de maand. En dat is in januari 2016 dus op donderdag de eenentwintigste.
We gaan deze keer nog eens weer kijken naar de fotocollageapps waar we voor de kerst zo enthousiast voor waren met elkaar. Herhaling is de beste leermeester, zeker in de digitale wereld. Denk niet: “als ik er vorige keer niet was kan ik dus nu niet meedoen?” Natuurlijk wel. We helpen elkaar zoals we dat gewend zijn, zo weer op weg. Ook willen we samen gaan kijken naar de app van de NPO. De Nederlandse Publieke Omroep. Indien mogelijk kunt u die app thuis vast downloaden. Gewoon in de Appstore of de Playstore zoeken op NPO.

Iedereen die met een tablet werkt of wil leren werken is weer van harte welkom. We beginnen om 10 uur en er is weer een open einde, maximaal tot 12 uur. Frits en Ben zijn weer aanwezig om hand- en spandiensten te verrichten.

Spreekuur Digitale Bibliotheek
Hebt u problemen met het lenen van E-books uit de bibliotheek? Of andere vragen over de digitale bibliotheek? Dan kunt u elke donderdag tussen 16 en 17 uur op het digitale spreekuur terecht bij Henriëtte (in de bibliotheek). Zij probeert u dan op weg te helpen.

Oproep vrijwilliger Tabletcafé

Kunt u al goed met Android of Apple overweg op een Tablet? Kom dan langs als vrijwilliger, we kunnen altijd hulp gebruiken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten