woensdag 14 december 2016

Kerst-apps en lekker eten bij het Tabletcafé

Donderdag 15 december  is ’s morgens van 10 tot 12 het Tabletcafé weer geopend in de Bibliotheek van Ommen. De laatste keer in 2016, de 27e keer vanaf het begin. Steeds weer treffen mensen elkaar de derde donderdag van de maand. Zijn dit allemaal fanatieke tabletgebruikers? De één meer, de ander minder. De één komt vooral voor z’n tablet, omdat hij/zij ergens mee zit, de ander wil graag een kop koffie drinken samen met lotgenoten. Maar de meesten zijn er wel van overtuigd dat bij het ouder worden, het tablet een heel gemakkelijke afstandsbediening kan worden. Even contact maken met de kinderen, met de buren, met de gemeente, of wat dan ook. Als we om ons heen kijken in het Tabletcafé zien we steeds nieuwe gezichten, maar ook nog mensen vanaf het begin, die toch al heel wat verder gekomen zijn. Sommigen weten nu dankzij het tablet en de sociale media al meer van hun kinderen dan toen ze nog thuis woonden….


Kerst-apps
Donderdag 15 december gaan we natuurlijk weer een paar kerst-app’s laten passeren en we hebben ook een app gevonden waarmee u heerlijke adresjes kunt vinden om eens voor half geld te gaan eten.

Allemaal weer hartelijk welkom.

Vrijwilliger gevraagd
Kunt u al goed met Android of Apple overweg op een Tablet? Kom dan langs als vrijwilliger, we kunnen altijd hulp gebruiken! Tot donderdag 15 december!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten