donderdag 5 januari 2017

Live demonstratie iPad op 19 januari


Donderdag 19 januari is ’s morgens van 10 tot 12 het Tabletcafé weer geopend in de Bibliotheek Ommen. De eerste keer in 2017, de 28e keer vanaf het begin. Steeds weer  treffen mensen elkaar de derde donderdag van de maand. Zijn dit allemaal fanatieke tabletgebruikers? De één meer, de ander minder. De één komt vooral voor z’n tablet, omdat hij/zij ergens mee zit, de ander wil graag een kop koffie drinken samen met lotgenoten. Maar de meesten zijn er wel van overtuigd dat bij het ouder worden, het tablet een heel gemakkelijke afstandsbediening kan worden. Even contact maken met de kinderen, met de buren, met de gemeente, of wat dan ook. Als we om ons heen kijken in het Tabletcafé zien we steeds nieuwe gezichten, maar ook nog mensen vanaf het begin, die toch al heel wat verder gekomen zijn. Sommigen weten nu meer van hun kinderen dan toen ze nog thuis woonden….

Social Deal
Donderdag 19 januari gaan we kijken of er al cafébezoekers gebruik gemaakt hebben van de app “Social Deal” waarmee je goedkoop uit eten kunt gaan en we hebben vast nog wel wat meer in petto.

iPad  
Als het goed is (en de techniek meewerkt) kunnen we ook live de ipad demonstreren op een grootbeeld tv. Zo kun je elkaar nog gemakkelijker tips en trucs geven. Bent u nog niet eerder geweest? Geen probleem, we zijn gewend aan nieuwkomers en zijn vaak ook met de eerste stappen in tabletland bezig.


Kunt u al goed met Android of Apple overweg op een Tablet? Kom dan langs omdat we altijd hulp kunnen gebruiken! Tot donderdag 19 januari rond 10 uur, open einde, uiterlkijk 12:00 uur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten