maandag 18 april 2016

AutoschadeformulierTabletcafé: elke derde donderdag van de maand…..

Zoals u misschien wel weet, draait het Tabletcafé in de Bibliotheek het hele jaar door op de derde donderdag van de maand, dus ook in de vakantieperiode. In juni, juli en augustus waren er vorig jaar wat minder dan de gebruikelijke 25 (±) maar dan kom je tenminste ook gemakkelijk aan de beurt. En we beginnen wel om 10:00 uur maar hebben altijd een “open einde” . Je komt als je wilt en je gaat wanneer het je uitkomt. Elke derde donderdag van de maand, van 10:00 tot 12:00 uur in de Bibliotheek van Ommen.

Onder het genot van een kop koffie gaan we op 21 april eens kijken naar de app van onze autoverzekeringsmaatschappijen. 
Nederland is het eerste land in Europa waar je een schade door een verkeersongeval kunt melden via een app. Eigenlijk meer geschikt voor een telefoon maar u weet wat we altijd zeggen, een Tablet is eigenlijk gewoon een grote smartphone. We hopen niet dat u de app nodig hebt in de toekomst, maar bent u betrokken bij een aanrijding dan kunt u dat zo via de app melden, met een paar foto’s erbij en klaar is Kees. 

De app heet: 

autoschadeformulier.
Als u 'm thuis vast download, kunt u alle gegevens al intikken. Merk auto, polisnummer enz. Je kunt zelfs een testmelding doen om te kijken of alles goed werkt. We gaan het samen eens uitproberen.

Veel plezier hebben mijn kleinkinderen met: MSQRD een appje waarmee je doldwaze foto's maakt.
Tot donderdag 10:00 uur in de bieb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten