maandag 26 oktober 2015

Op het 13e tabletcafe werd gewaarschuwd voor oplichting via Marktplaats
Opgelicht?
Kijk altijd naar de afzender van een mail.
De Postbank (wouter04@trash.net) U kunt hier uw bankpasjes inleveren


Marktplaats kent een eigen meldpunt voor oplichting, ook kunt u daar een melding maken bij de politie - aangifte doen. Altijd doen, want voor 1 oplichterstruc zal de politie niet zo gauw in actie komen maar als het een notoire oplichter is......

Softwareversie, controleer altijd of uw software up to dat is. In de laatste IOS versie van Apple. zitten een paar leuke verbeteringen. Kijken naar welke versie u hebt gaat via:
Apple:
Instellingen / algemeen / softwareupdate de nieuwste versie is 9.0.2

Tips voor IOS 9: 1. Gebruik het toetsenbord als trackpad. Open bijvoorbeeld de notitie applicatie en activeer het toetsenbord, plaats twee vingers op het toetsenbord en verplaats ze over het scherm. Je zal merken dat de cursor zich verplaatst naar de richting waar je vingers naar toe gaan, laat je vingers los om de cursor te plaatsen.
2. Toetsenbord is gewijzigd! Nu kun je direct op het toetsenbord van de ipad zien of je een hoofdletter typt of een gewone letter.

Wilt u een bepaalde website op de beginpagina zetten? Dat gaat met Safari van Apple heel gemakkelijk.
Klik rechtsboven op het vierkantje waar het pijltje uit komt,
Kies voor “Zet in beginscherm”
Je favoriete website altijd teruggevonden!

Bij Android gaat dit iets ingewikkelder maar wel te doen:
Open de default browser, open de website. Gebruik de menuknop en voeg hem toe aan de favorieten door ‘meer’ (More) te selecteren en daarna ‘Bladwijzer maken’ (Bookmark page) of ‘Favoriet toevoegen’. Tik op ‘ok’.
Ga vervolgens terug naar het startscherm. Druk lang op een lege plaats op de achtergrond op je beeldscherm. In het
2
menu dat nu verschijnt kies je voor ‘sneltoetsen’ en verder voor ‘Bladwijzer’ of ‘Favorieten’ (Bookmarks). Selecteer de bladwijzer/bookmark die je zojuist aangemaakt hebt.

Afhankelijk van de versie zal nu het icoon van de ‘favorieten’ getoond worden met het favicon van de website (hetzelfde icoontje dat ook in de adresbalk getoond wordt), een icoon gespecifieerd in de website of een mini screencapture van de homepagina.

Als spelletje heb ik deze keer MahJong uitgelegd.

Afbeeldingsresultaat voor mahjong solitaireZoek dubbele stenen die vrij liggen en ze verdwijnen. Het is een soort solitaire geworden met ingewikkelde afbeeldingen.

Begrijpt u iets niet, tik uw vraag letterlijk in in Google. Meestal vindt u die vraag ergens terug, met het antwoord. Uw vraag is meestal niet uniek maar vast al eens door een ander ook gesteld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten