donderdag 16 april 2015

De bijeenkomst van donderdag 16 april 2015.

Op deze bijeenkomst hebben we laten zien:´
Nieuwtjes
Apple en foto’s
I-cloud ook voor windows, hoe maak ik mijn i-cloud leeg
Spelletje Wordnroll
Scannen met de tablet
Mijn geheugen is vol!
Het kopietje waar alle zaken op beschreven staan is weer te downloaden via het berichtje hieronder (handouts). Als u op 7e bijeenkomst klikt wordt het in .pdf geopend.
U kunt altijd reageren of een vraag stellen door onderaan dit berichtje te klikken op "geen opmerkingen" dan opent zich een reactieformulier.
De volgende bijeenkomst is op donderdag 21 mei. Tijdens de zomervakantie, 18 juni, 16 juli en 20 augustus is de bieb gewoon open dus er is ook ruimte voor het tabletcafé. Ikzelf (Ben Kruitbosch) zal er misschien niet altijd zijn en dan zal er ook geen presentatie gehouden worden, maar op de gewone tijden kunnen we elkaar wel treffen op de bovenverdieping van de Bieb en elkaar helpen met vragen en eventuele oplossingen aanreiken. Frits van de bibliotheek is er in elk geval.
Binnenkort schrijf ik wat meer over één van de onderwerpen die genoemd werden en ik probeer ook zoveel mogelijk in te gaan op vragen en reacties.
Hebt u het spel 1010! al gespeeld? Ik heb de stand van 2600 gepasseerd maar iemand liet me zien dat ze al boven de 12000 was.....daar kan ik niet tegenop.
Allen een hartelijke groet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten