maandag 30 maart 2015

Beste Tablet-Café-ers,

De eerst volgende keer dat we weer bij elkaar komen is op donderdag  16 april.
Op het programma staat dan onder andere:
Nieuwtjes, daar beginnen we elke keer mee, even bijpraten, even terugkomen op de vorige keer enz.
Hoe krijg ik foto's enz. van mijn tablet op een computer.
Help de Icloud is vol, wat nu.
We hebben het al eerder over "de Cloud" gehad, er is kennerlijk toch behoefte aan het beheren van die Cloud. Hoe kom ik daar bij?
En natuurlijk weer een spelletje, als tijdverdrijf te gebruiken.
Scannen met het Tablet.

Ook is er alle ruimte voor uw vragen / opmerkingen.

Bij elke bijeenkomst wordt altijd een handout gemaakt, een A4-tje met in het kort wat er verteld wordt op die dag. Er is vraag naar om die A4-tjes ook digitaal beschikbaar te stellen. We gaan uitzoeken of dat via deze blog kan.

De app van de bibliotheek om ebooks te lezen.

Dit e-books lezen hebben we een vorige keer behandeld. Velen gaven aan dat het hun niet lukte. Vaak de melding: Fout! Kan geen verbinding krijgen. We hebben contact opgenomen en het is inderdaad bij de landelijke bibliotheekdienst bekend dat deze foutmelding bij een aantal gebruikers tevoorschijn komt. Heel vervelend, vooral omdat het bij de één wel lukt en bij de ander niet. Voorlopige remedie is: App weg halen en opnieuw installeren. Vervelend maar er wordt aan gewerkt.

U kunt reageren op deze blog. U kunt bijvoorbeeld ook aangeven wat u graag een keer behandeld wilt zien. We doen ons best u te beantwoorden of uw vraag te behandelen in het Café.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten